Vakonlátó Rádió

Már van pár műsorunk ……. 🙂

A Vakonlátó rádió YouTube linkje:

https://www.youtube.com/channel/UCyWLUIbXNO2sIz1egd3NvYg

Gyertek, nézzetek szét a csatornán, hallgassátok meg a műsorinkat. Sok-sok érdekes látássérült emberrel beszélgettünk,

van irodalmi műsorunk, melyben látássérültek által írt versek vagy novellák vannak felolvasva, továbba vannak meséink is!

Megköszönjük, ha feliratkoztok a csatornánkra!

Ha szeretnéd, hogy Veled is beszélgessünk, mert fogyatékkal élő vagy, vagy csak van egy jó sztorid amit szívesen elmesélnél, keress Minket bátran, a vakonlatoradio@gmail.com mail címen!

Keress akkor is, ha műsort szeretnél készíteni, nyitottak vagyunk!

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

———————————————-

Hamarosan kezdünk!

A Rádió, régi vágyunk! Zajlanak az előkészületek, emberek hiányában egyenlőre ketten fogjuk készíteni a műsorokat, azaz Judit és Robi. Még mindig várjuk a rádiózáshoz kedvet érző emberek jelentkezését (műsor készítéshez), nem baj ha nem vagy profi, majd az leszel! Persze, ha már jól érezzük magunkat közben az is jó!

A rádió fő témája a kisebbség ( minden, ami egy kisebb társadalmi réteget érint), de nem csak a kisebbségnek szól.

Igyekszünk érdekes nézőpontokat, témákat, embereket bemutatni, lesz mese perc, és cigány nyelv tanulás is.

Várjuk továbbá olyanok jelentkezését is, akik szeretnének szerepelni, van egy jó sztorijuk, vagy titkuk ( nem mondhatod el senkinek, elmondod hát mindenkinek; természetesen névtelenül is lehet), vagy tehetségesek valamiben és szeretnék, hogy megismerjék. Érdekes, furcsa, megdöbbentő, örömteli, szomorú, hétköznapi történeteket is várunk. De ha csak úgy gondolod, van mondandód keress minket: vakonlatoradio@gmail.com